Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez nálevu, nebo nakrájená a oloupaná rajčata, očištěnou na kousky nakrájenou papriku a krátce podusíme. V misce si rozšleháme vejce, přidáme nastrouhaný sýr, podušenou vychladlou zeleninu, bazalku, ochutíme pepřem a soli. Vše promícháme a zahustíme troškou strouhanky. Přidáme půl lžičky prášku do pečiva. Promícháme. Směs nalijeme do vymazané chlebíčkové formy a upečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Vychladlou frittatu nakrájíme na menší kousky.
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti.
Je to rostlinný olej získávaný z
dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má
příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici...
zobrazit článek